< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Peldētprasmes nodarbības baseinā

Peldētprasmes nodarbības baseinā

2019-03-18, 11.51

Eiropas Sociālā fonda “Sveiks un vesels Ventspils novadā”, projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/054, ietvaros no 2017. gada septembra novada izglītības iestādes aktīvi iesaista savus audzēkņus peldētprasmes nodarbībās Ventspils peldbaseinā. 2018. gadā lielajā baseinā notikušas 70 h nodarbības, bet mazajā baseinā – 69 h.

Arī 2019.gads iesācies ar peldēšanu, bet šajā gadā uz peldētprasmes nodarbībām brauc arī Piltenes pirmsskolas vecuma bērni. Mazajā baseinā bērnus māca sporta pedagogs Pāvels Vilcāns.
Peldēšana ir nozīmīga bērnu veselības nostiprināšanai un fiziskai attīstībai. Peldēšana ir viens no sporta veidiem, kas nodrošina pilnīgu atpūtu un tajā pašā laikā visefektīvākais, jo nodarbina visas muskuļu grupas.
Fiziskās aktivitātes ūdenī palīdz uzlabot bērnu veselību, balsta un kustību aparāta stāvokli, fizisko un sagatavotību un organisma pielāgošanās spējas mainīgajiem apkārtējās vides apstākļiem, attīsta bērna drosmi, patstāvību, draudzību, disciplinētību, veicina prasmi darboties grupā, palīdzēt cits citam.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm