< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

“Čomiņi” viesojas Tārgales pamatskolā

“Čomiņi” viesojas Tārgales pamatskolā

2019-12-01, 09.54

25. novembrī Tārgales pamatskolā viesojās Piltenes vidusskolas 5.–9. klašu skolēni, lai kopīgi ar Tārgales pamatskolas skolēniem noskatītos Liepājas neatkarīgā Goda teātra izrādi “Čomiņi”.
Izrāde bija ļoti mūsdienīga, pietuvināta pusaudžu reālajai dzīvei un atspoguļoja dažādas pusaudžu problēmas.

Piltenes vidusskolas 9. klases skolēni par izrādi saka tā:
“Manuprāt galvenā izrādes doma bija parādīt draudzības vērtību. Lai kas arī nenotiktu, puiši tomēr palika draugi.” (Anna).
“Man izrāde patika. Biju gaidījusi kaut ko pavisam citu, tāpēc biju pārsteigta, ka izrāde bija tik ļoti atbilstoša mūsu vecumam un tajā skanēja mūsdienīga mūzika. Manuprāt, izrādes autori ir gribējuši pateikt, ka ir jāprot piedot un nav jākaunas par to, ka esi atšķirīgs.” (Megija).
“Man ļoti patika izrāde, jo tā bija pavisam savādāka, nekā ierasts. Arī aktieri spēlēja ļoti labi, bija iejutušies tēlā un likās tik reāli.” (Edijs).
“Man patika izrāde, jo tā bija patiesa. Izrādes galvenā doma, manuprāt, ir draudzība. Gandrīz katrs no mums saskaras ar kaut ko, kas tika attēlots izrādē. Tas bija labs stāsts par puišu draudzību, kurā pēkšņi ienāk meitene.” (Ralfs).
“Bija ļoti interesanti izveidot sižets. Dažās sižeta vietās es saskatīju arī sevi. Manuprāt, šis teātris ir izveidots tieši tāpēc, lai pusaudži varētu uz sevi un savu izturēšanos paskatīties no malas. Nedomāju, ka būs tik jautri un smieklīgi. Šis teātris uzlaboja manu dienu!” (Marta).

Informāciju apkopoja Nelda Matisova,
Latvijas Skolas somas koordinatore Piltenes vidusskolā

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm