< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Amatā apstiprina Piltenes vidusskolas direktori

Amatā apstiprina Piltenes vidusskolas direktori

2020-08-27, 14.25

Ventspils novada domes sēdē deputāti apstiprināja amatā Piltenes vidusskolas direktori Edīti Dzirnieci. Šajā mācību iestādē viņa strādā 26 gadus, bet nepārtrauktais pedagoģiskais stāžs ir 29 gadi. Vadības darba pieredzi Edīte Dzirniece ir ieguvusi kopš 2016. gada veicot Piltenes vidusskolas Ekoskolas koordinatores pienākumus.

Edītes Dzirnieces pirmā darbavieta bija Zlēku pamatskola. Viņa uzskata, ka labam pedagogam jāmīl bērni, ir jābūt vēlmei sniegt izglītojamajiem jaunas zināšanas, jāsadarbojas ne tikai ar vecākiem, bet arī ar visu vietējo sabiedrību.

Pieteikties konkursam Piltenes vidusskolas direktora amatam Edīti Dzirnieci iedrošinājuši kolēģi un ģimene. Viņu atbalsts ļāvis apjaust stiprās puses un to, ka vadošais amats Edītei būs piemērots. Pedagoģe ir iestājusies Latvijas Universitātes maģistrantūrā un apgūs izglītības vadību.

Kā pirmos uzdevumus jaunajā amatā direktore min kompetenču izglītības ieviešanu, mācību darba plāna izstrādāšanu Covid-19 laikā, viņa vēlas pievērst īpašu uzmanību talantīgo audzēkņu spēju attīstīšanai, veicināt pedagogu profesionālās kvalifikācijas paaugstināšanu un sadarbību ar vecākiem.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm