< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Piltenē labiekārtota daudzdzīvokļu māju teritorija

Piltenē labiekārtota daudzdzīvokļu māju teritorija

2021-09-24, 07.45

Rožu ielā 2 un Rožu ielā 4 Piltenē šovasar notika remontdarbi, jo tika veikts teritorijas labiekārtojums. Tas nozīme, ka abos pagalmos  pārbūvēja brauktuves segumu un sadzīves kanalizācijas tīklus, ierīkoja lietus ūdens sistēmas kanalizāciju, izveidoja autostāvvietu un uzstādīja soliņus, atkritumu urnas, velosipēdu statīvus, bērnu rotaļu laukuma elementus, iekārtoja vietu veļas žāvēšanai, teritorija ir apzaļumota. Iesēta arī zālīte, kas gan vēl nav izdīgusi, bet, ja būs labvēlīgi laikapstākļi, tā saules gaismu ieraudzīs vēl šoruden.

Lai varētu uzsākt darbus Piltenē, pašvaldībā saņēma Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas saskaņojumu aizdevuma pieteikumam investīciju projektam “Teritorijas labiekārtojums Rožu ielā 2 un Rožu ielā 4 Piltenē, Ventspils novadā”. Tā īstenošanai Ventspils novada domes deputāti nolēma no Valsts kases ņemt aizņēmumu – 187 107,18 eiro. Būvdarbus objektā veica  SIA “AB Būvniecība” darbinieki, bet  būvuzraudzības pakalpojumus sniedza SIA “BŪUZ” speciālisti.

Piltenes pilsētas un pagasta pārvaldes vadītājs Aigars Kress norādīja, ka abu māju iedzīvotāji bija saprotoši un nesūkstījās par dažām neērtībām, kas radās darbu gaitā, savukārt piltenieki uzteica būvniekus, kuri, neraugoties uz karsto vasaru, strādāja raiti un kvalitatīvi.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm