< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Starp gladiolām, baloniem un flīģeļiem

Starp gladiolām, baloniem un flīģeļiem

2022-09-06, 08.43

Ventspils novada Piltenes mūzikas skolā šis mācību gads iesākās ar vairākiem iepriecinājumiem. Šis ir mūsu mūzikas skolas 30. mācību gads! Mums ir patiess prieks, ka esam nonākuši līdz šim punktam un varam šo mācību gadu iesākt tik skaisti. Skolai pievienojušies daudz jauni audzēkņi, kas ir rekordliels skaits pēdējo gadu laikā ar lielu degsmi apgūt un attīstīt savas prasmes dažādās nodaļās. Esam gandarīti par lielo interesi un iespēju uzņemt savā skolā jaunos audzēkņus, jo īpaši tāpēc, ka šogad, ņemot vērā notikumus pasaulē, mācības uzsāks arī audzēkņi, kas iepriekš mācījušies ārpus Latvijas. Arī skolas dekorācijas tika pielāgotas tam, lai simboliski iestātos par mieru pasaulē.

Šis būs arī pirmais mācību gads, kad mūzikas skolas bērni varēs muzicēt pie flīģeļa ne tikai Piltenē, bet arī Tārgales mācību punktā. Pateicoties sadarbībai ar mācītāju, klavieru skaņotāju, restauratoru un entuziastu Jāni Kalniņu, turpmāk skolai būs par vēl diviem flīģeļiem vairāk. No pedagogu un skolas vadības puses šo instrumentu papildinājums ir būtisks solis audzēkņu attīstībā, jo, ikdienā praktizējoties pie šāda instrumenta, audzēkņu redzesloks ievērojami paplašinās un izpratne par klavierspēli attīstās vēl dinamiskāk.

Skolas kolektīvs pateicas visiem, kas klātienē vai attālināti piedalījās jaunā mācību gada atklāšanā, kā arī visiem audzēkņiem un vecākiem, kas izvēlējušies uzsākt vai turpināt mūzikas izzināšanu mūsu mūzikas skolā. Lai visiem mierīgs un izaugsmes pilns 2022./2023. mācību gads. Uz satikšanos koncertos un citās aktivitātes!

Piltenes MS skolotāja Irina Kušnirenko

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm