< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Rekonstruē daudzīvokļu mājas apkārtni

Rekonstruē daudzīvokļu mājas apkārtni

2022-09-07, 10.33

Peldu ielā 9 Piltenē pie daudzdzīvokļu nama notiek rekonstrukcijas darbi. Projektā ir paredzēts uzbūvēt jaunu brauktuvi ar bruģi 750 m2 platībā, paplašinot autostāvvietu līdz 250 m2. Tāpat tiks izbūvēta 520 m2 liela gājēju ietve. Notiks sadzīves kanalizācijas un lietus ūdens kanalizācijas ārējo tīklu nomaiņa un izbūve 490 metru garumā, arī ielas apgaismes elektrotīklu izbūve 119 metru garumā, uzstādot trīs apgaismojuma balstus ar gaismekļiem.

Būvdarbus veic SIA “Ajor”, būvuzraudzību – SIA “BŪŪZ”, projekta autors ir IK “Ardeca”, Aivars Rudzāts. Augusta sākumā uzsāktā rekonstrukcija ilgs četrus mēnešus. Pēc tam ir paredzēts arī labiekārtot daudzīvokļa nama apkārtni Peldu ielā 9.

Novada domes deputāti atbalstīja investīciju projekta “Piltenes pilsētas Peldu ielas posma pārbūve” iesniegšanu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā valsts budžeta 181 838,39 eiro aizdevuma saņemšanai, no pašvaldības budžeta nodrošinot līdzfinansējumu 15 % apmērā, tas ir, 32 089,13 eiro, maksājums par autoruzraudzību ir 786,50 eiro, būvuzraudzības pakalpojumi izmaksā 5081,76 eiro.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm