< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Piltenē rekonstruēta autobusa stāvvieta

Piltenē rekonstruēta autobusa stāvvieta

2022-09-30, 08.17

Piltenē, Maija ielā 1, veikta satiksmes autobusa stāvvietas rekonstrukcija. Piltenes pilsētas un pagasta pārvaldes vadītājs Aigars Kress priecājas, ka nu pilteniekiem un pilsētas viesiem ir ērta iekāpšana transporta līdzeklī, vairs nav jāiebrien ūdens peļķē, kā tas bija agrāk.

Realizējot projektu, izbūvēta jauna brauktuve un stāvvieta maršruta autobusam, ierīkots lietusūdens novades tīkls, nobruģētas gājēju ietves. Objekts ir no jauna apzaļumots. Šī gada plānos ir paredzēts nomainīt jumta segumu autobusa uzgaidīšanas nojumei.

Visi būvdarbi veikti, izmantojot pašvaldības finansējumu no Piltenes autoceļu budžeta. Ja arī turpmāk būs pieejami finanšu līdzekļi, 2023. gadā paredzēts renovēt autobusa stāvvietas nojumi.   

Projektu izstrādāja IK “Ardeca”, arhitekts Aivars Rudzāts (3073,40 eiro), būvuzņēmējs – SIA “ARB7” (102 008,95 eiro), būvuzraudzību veica SIA “BŪUZ” (3667,99 eiro).  

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm