< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Piltenē notiek ielu pārbūves darbi

Piltenē notiek ielu pārbūves darbi

2022-10-20, 09.58

Piltenes pilsētā SIA “Saldus ceļinieks” darbinieki pārbūvē Lauku un Zemnieku ielu. Projekts paredz Lauku ielā rekonstruēt segumu, izklājot to ar betona bruģakmeni, izbūvēt lietusūdens novades tīklus, ielas apgaismojumu, jaunu caurteku, esošo elektrības gaisa vadu līniju ieguldot kabelī, izbūvējot jaunas autostāvvietas, nomainot vecos sadzīves kanalizācijas tīklus un akas zem brauktuves.

Savukārt Zemnieku ielas posmam, kas pašlaik ir klāts ar granti, izbūvēs jaunu bruģakmens segumu, lietusūdens novades tīklus, ielas apgaismojumu. Šim ielas posmam trijiem pieguļošajiem pašvaldības zemes gabaliem ierīkos sadzīves kanalizācijas un dzeramā ūdens pieslēgumus, lai īpašumus varētu pārdot apbūvei.

Darbus abos objektos paredzēts pabeigt 2023. gada jūnijā. Tos realizē, izmantojot pašvaldības līdzekļus, būvniecības izmaksas ir 467 351,42 eiro. Projekta autors – arhitekts Arturs Siliņš, kurš pārstāv SIA “PBT” (izmaksas 9680 eiro), būvuzraugs – Raitis Veidemanis no SIA “BŪUZ” (izmaksas 7263,63 eiro).

Atgādinām, ka Piltenē notiek arī rekonstrukcijas darbi pie daudzīvokļu nama Peldu ielā 9, kur izbūvē jaunu brauktuvi ar bruģi 750 m2 platībā un 520 m2 lielu gājēju ietvi, paplašina autostāvvietu līdz 250 m2,nomainasadzīves kanalizācijas un lietus ūdens kanalizācijas ārējo tīklus 490 metru garumā, izbūvē ielas apgaismes elektrotīklus 119 metru garumā, uzstādot trīs apgaismojuma balstus ar gaismekļiem.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm