< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Zirās notiks Ventas svētki

Zirās notiks Ventas svētki

2023-05-22, 15.36

3. jūnijā Zirās svinēs Ventas svētkus. Vispirms plkst. 5.00 paredzēta makšķerēšana, kas notiks ne tikai Zirās, bet arī Zlēkās, Piltenē un Vārvē. Savukārt plkst. 19.00 Ziru pagasta parkā uzstāsies dziedātāja Katrīna Bindere un meiteņu ansambļa “Pasmaidi” dziedātājas. Varēs redzēt Ventas nāru dižošanos, iesaistīties radošajās darbnīcās, notiks andelēšanās, būs iespēja baudīt laša zupu. Pēc šim aktivitātēm ap plkst. 21 sāksies zaļumballe kopā ar Arti Arāju.

Pagājušajā gadā pirmie Ventas svētki notika Zlēkās, tā aizsākot jaunu tradīciju, jo upe vijas cauri pieciem mūsu novada pagastiem – ne tikai Zlēkām un Zirām, bet arī Vārvei, Tārgalei un Piltenei. Katra minētā pagasta kultūras darbiniece kopā ar savu komandu rūpējas par svētku saturisko piepildījumu, un šoreiz ir piedāvājums sākt rītu ar makšķerēšanu, bet vakarā baudīt kultūras programmu.

Makšķerēšanas nolikums

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm